Wie zijn wij

De Deldense Zomerspelen zijn opgericht in 1968, dit betekent dat de Zomerspelen Delden nu alweer 51 jaar bestaan. Dit is toch een zeer goede prestatie en we hopen de Zomerspelen Delden nog vele jaren te mogen organiseren.

Vroeger werden de Zomerspelen Delden altijd gehouden in “het Parochiehuis”. Deze locatie was voldoende totdat er zoveel kinderen op de Zomerspelen afkwamen, dat er werd besloten om de Zomerspelen Delden te verplaatsen naar sporthal “de Reiger”. 

In 1995 is er voor de Zomerspelen Delden een stichting opgericht. Er kwam een speciaal hoofdbestuur wat de jaarlijks terugkomende zaken overnam van het dagelijksbestuur (bestuur dat de week zelf aanwezig is).

Een gezicht erbij

Marnick Homma
Hallo allemaal

Mijn naam is Marnick Homma ik ben 19 jaar en woon in Delden. Dit is mijn 3de jaar bij de zomerspelen en het 1ste jaar als bestuurslid. Voor mij is het dus een nieuwe uitdaging. In het dagelijks leven volg ik de opleiding onderwijsassistent. Het is dus dan al bijna vanzelfsprekend dat ik het leuk vind om met kinderen te werken. We hebben weer een top week gepland voor de kinderen en hopen dat ze een hele leuke tijd hebben.

Tot dan!

Kelly Eissink
Ik ben Kelly Eissink, ben geboren op 22-01-1998 en woon in Hengelo. In het dagelijks leven werk ik als verzorgende-IG bij TMZ het Hof.

Verder pas ik veel bij gezinnen op en vind ik het leuk om mij in te zetten bij de zomerspelen. Aankomend jaar word mijn 4de jaar bij de zomerspelen waarvan dit jaar het eerste jaar word in het bestuur.

Mijn taken bij het bestuur bestaat voornamelijk uit het aansturen en begeleiden van de vrijwilligers. Verder werken wij met alle bestuursleden samen aan de activiteiten die wij die week gaan doen.

In de week van de zomerspelen staat bij mij het plezier van een kind voor op.

Ik doe dit allemaal met veel liefde en plezier.

Mart Pepers
Ik ben Mart Pepers en ben 20 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding PABO (leerkracht basisonderwijs). Hierbij zit ik in het tweede jaar. Daarnaast heb ik een bijbaan bij supermarkt Dirk van den Broek in Delden. Hierbij heb ik een leidinggevende functie en ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn collega’s. Ik voetbal bij VV Rood-Zwart in een vriendenteam. Dit wordt alweer mijn vijfde jaar bij de Zomerspelen waarvan het derde jaar in het bestuur. Vanaf heden zal ik het voorzitterschap vervullen en zal ik onder meer zorgen voor de sponsoring. Elk jaar kijk ik er weer naar uit om samen met mijn mede-vrijwilligers er voor de kinderen weer een top jaar van te maken! Ik hoop dit dan ook nog vele jaren te mogen doen.

Voor vragen, kom gerust langs!

Fien Brok
Ik ben Fien Brok 20 jaar oud en woon in delden. In het dagelijks leven ben ik aan het werk als full time kapster bij Assink Pure Identity in Hengelo.

Daarnaast vind ik het erg leuk om vrijwilliger te zijn bij de zomerspelen delden. Dit doe ik nu al voor 6 jaar. En daarvan al 3 jaar lid van het dagelijks bestuur. Mijn taak in het bestuur is onder anderen de sponsoring en ervoor zorgen samen met het hele bestuur dat alles goed verloopt.

Ik doe de zomerspelen altijd met enorm veel plezier, en hoop dit nog vele jaren te doen!

Bert-Jan Pinkert
Hallo! Ik ben Bert-Jan Pinkert, 23 jaar jong en inwoner van het mooie Enter.

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen bedrijf in de licht en geluidstechniek

 

Ik ben al 7 jaar actief bij de Zomerspelen. En ik zit al 3 jaar in het bestuur. In het bestuur ben ik vooral verantwoordelijk voor alle facilitaire en technische taken. Dus ik zorg er bijvoorbeeld voor dat het podium en de geluidsinstallatie er staat en dat er altijd leuke muziek gedraaid wordt tijdens de Zomerspelen!

 

Voor vragen kan je altijd bij mij terecht!

Onze sponsoren