Informatie voor papa & mama

De Zomerspelen Delden zijn er voor alle basisschoolkinderen uit Delden en omgeving, ieder kind vanaf 6 jaar en ouder is welkom! 

 

ZOMERSPELEN TIMMERT AAN DE WEG
Van dinsdag 11 tot donderdag 13 augustus (laatste week van de zomervakantie) wordt er in Delden op het terrein van de AWD aan de Morsweg (naast Scouting Delden) een verfrissende Outdoor Zomerspelen editie gelanceerd. Op deze ontmoetingsplek voor basisschoolleerlingen (groep 4 t/m groep 8) kunnen de kinderen aan de slag met hout en bouten een hut in HOUTSTAD

  • Ivm met de eerdere en nog regerende beperkingen moet de supervisie door een eigen ouder worden gedaan.
  • Er wordt dagelijks van 10:00 tot 15:00 uur getimmerd in een -volgens de de RIVM-richtlijnen- ‘kampbubbel’ We blijven met de kinderen de gehele dag in die kampbubbel; met 1,5 meter afstand tot volwassenen. Deze richtlijnen zorgen ook voor een deelname limiet Kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar kunnen zich inschrijven individueel of als team.
  • De kosten bedragen €10 per kind. Het aanmeldformulier vindt u op de site: www.zomerspelendelden.nl

Voor de activiteit van de jongere basisschoolkinderen verwijzen we naar de website.  Het precieze weekprogramma staat daar ook beschreven. Uiteraard kunnen we ook ‘helpende handen’ gebruiken voor niet hout-gerichte-expertise Wij verwijzen u wederom naar de website.

Deze gehele midweek staat in het kader van timmeren, zagen, bouwen, constructies, ontmoeten en gezelligheid.

Met behulp van Deldense sportverenigingen wordt een divers en actief randprogramma vol activiteiten en sportiviteit georganiseerd.

We zijn verplicht om publiek dit jaar weren; De organisatie zal dagelijks met feedback, activiteit en publiciteit komen via de site en facebook

Voor aanmelding (graag vóór 10 juli) , vragen, tips, ideeën,  enthousiasme-uitingen én inlichtingen:

mail naar zomerspelenindelden@gmail.com 

Tijdens de Zomerspelen zullen er foto- en video opnames gemaakt worden. Deze kunnen op deze site en/of de Facebook pagina van de Zomerspelen Delden geplaatst worden. Mocht u niet willen dat uw kind herkenbaar in beeld is laat het ons dan even weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten:
Weekkaart € 15,00

Alvast een hele fijne vakantie en tot volgend jaar we hopen

jullie op 11 augustus te zien!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Zomerspelen.

Onze sponsoren