Aanmelden vrijwilligers

Informatie vrijwilligers

Door geldende regels houden we graag zoveel mogelijk dezelfde vrijwilligers; mocht je alle dagen kunnen dan zijn we daar heel blij mee, maar als je een dag niet kan is dat niet erg, zet dat dan in de opmerkingen.

Als vrijwilliger word je aan een bouwteam toegewezen; uiteraard wordt er rekening gehouden met maatjes met wie je graag samen bent; geef dit aan bij de opmerkingen. De basisschoolkinderen zullen je dragen op handen; naast met hout, hamer en spijkers bezig zijn, zul je ook gezellig kunnen ravotten en geinen met de kinderen. Bedenk dat je ook een verantwoordelijkheid draagt.

Jouw inzet, aanwezigheid én verantwoordelijkheid wordt door ouders, organisatie én kinderen enorm gewaardeerd!

Elke ochtend zal er vanaf 9.30 uur een briefing zijn, met koffie en thee. Koffie/thee en ranja zal de gehele dag beschikbaar zijn. Aan het eind van de dag, als de kinderen weer naar huis zijn; is er een gezellige nazit in de blokhut. Om er voor de vrijwilligers ook onderling een gezellige tijd van te maken, wordt er bijna elke avond een gezellige vrijwilligersactiviteit georganiseerd.

Commissies

Sponsorcommissie

Voorzitter: Jasper
De sponsorcommissie houdt zich bezig met het regelen van sponsoren. Jullie leggen contact met verschillende bedrijven (in de omgeving) om sponsordeals te sluiten. Hierbij is alles mogelijk en creativiteit is van harte welkom. Je kan hierbij denken aan deals waarbij wij de naam van het bedrijf naar voren laten komen in ruil voor eten voor de kinderen / activiteiten voor de vrijwilligers / materiaal voor tijdens de week / enz.

Promotiecommissie

Voorzitter: Lisanne

Overige bestuursleden: Puck

De promotiecommissie houdt zich bezig met de promotie van het evenement. Dit betekent het werven van vrijwilligers, maar ook de aanmeldingen van de kinderen voor de week zelf. Tijdens de voorbereiding naar het evenement toe moet er voldoende aandacht worden gecreëerd voor het evenement door onder andere het plaatsen van foto’s / video’s op sociale media / posters / enz. Ook kan er bijvoorbeeld een winactie worden georganiseerd, alle creativiteit is toegestaan.

Evenementencommissie

Voorzitter: Dirk

Overige bestuursleden: Lisanne, Irene

Bij de evenementencommissie houden we ons bezig met het bedenken en organiseren van leuke activiteiten voor zowel de zomerspelen als de houtstad. Ook maken we een planning voor het hele evenement zodat alle activiteiten goed op elkaar aansluiten en er altijd wat leuks te doen is voor de kinderen. Ook verzorgen wij de indeling van de kinderen over de bouwteams bij Houtstad en delen wij de ouders in om te helpen op

Vrijwilligerscommissie

Voorzitter: Stijn

Overige bestuursleden: Hugo, Dirk

Bij de vrijwilligerscommissie staan de vrijwilligers centraal. Hier regelen we activiteiten speciaal voor de vrijwilligers. Deze activiteiten zullen elke dag plaatsvinden na de zomerspelen en de houtstad. Een activiteit kan bijvoorbeeld zijn dat we met de vrijwilligers ‘s avonds de stad in gaan, maar alle ideeën zijn welkom. Ook houden we ons bezig met het regelen van nieuwe vrijwilligers, die kunnen helpen voor, maar ook tijdens de week.

Facilitaire commissie

Voorzitter: Niek

De facilitaire commissie houdt zich bezig met het regelen van alle materialen voor de week. Dit houdt bijvoorbeeld in een podium met licht en geluid / hout / knutselmateriaal / enz. Verder houden we ons ook bezig met het regelen van de veiligheid d.m.v. de EHBO + afzethekken zodat de kinderen niet zomaar overal heen kunnen rennen.