Informatie vrijwilligers

Door geldende regels houden we graag zoveel mogelijk dezelfde vrijwilligers; mocht je alle dagen kunnen dan zijn we daar heel blij mee, Maar schroom niet om je voor enkele dagen aan te melden.

Als vrijwilliger word je aan een bouwteam toegewezen; uiteraard wordt er rekening gehouden met maatjes met wie je graag samen bent; geef dit aan bij de opmerkingen. De basisschoolkinderen zullen je dragen op handen; Naast met hout, hamer en spijkers bezig zijn, zul je ook gezellig kunnen ravotten en geinen met de kinderen. Bedenk dat je ook een verantwoordelijkheid draagt

Jouw inzet, aanwezigheid én verantwoordelijkheid wordt door
ouders, organisatie én kinderen enorm gewaardeerd;

Elke ochtend zal er vanaf 9.30 uur een briefing zijn, met koffie en thee. Koffie/thee en ranja zal de gehele dag beschikbaar zijn. Aan het eind van de dag, als de kinderen weer naar huis zijn; is er een gezellige nazit in de blokhut.  Om er voor de vrijwilligers ook onderling een gezellige tijd van te maken, wordt er maandagavond een gezellige kennismakingsavond georganiseerd. Zo leer je ieder goed kennen. Op vrijdagavond is er een vrijwilligers-bedank-avond.